Aartsbisschop Viganò ten strijde tegen alweer nieuwe samenzwering

Volgens Carlo Maria Viganò is de verkiezingsnederlaag van Donald Trump het werk van duistere krachten die een nieuwe wereldorde willen oprichten.
08/11/2020 - 09:00

De Italiaanse aartsbisschop Carlo Maria Viganò, die van 2011 tot 2016 apostolische nuntius in de VS was en eerder al het nieuws haalde met zijn al even ongezouten als ongefundeerde kritiek op het kerkbeleid van paus Franciscus, doet de wereld alweer kond van een complottheorie. Op 4 november heeft hij een brief in het Engels, Spaans en Portugees gepubliceerd waarin hij de volgens hem kolossale verkiezingsfraude tijdens de presidentsverkiezingen in de VS aanklaagt. Hij haalt zwaar uit naar de 'reguliere' media die volgens hem hun favoriete kandidaat proberen te bevoordeligen en de waarheid het zwijgen op te leggen.

Viganò schrijft: We hebben gezien hoe de 'diepe staat' (deep state in het Engels, staat in de staat, een bij complotbouwers erg populaire term, redactie) zich ruim van tevoren organiseerde om de meest kolossale verkiezingsfraude in de geschiedenis uit te voeren, om de nederlaag te verzekeren van de man die zich krachtig verzette tegen de oprichting van de Nieuwe Wereldorde die door de kinderen van duisternis wordt gezocht. Viganò vraagt zijn volgelingen om de rozenkrans te bidden en om vrijgevig alle pogingen te steunen om de uitslag aan te vechten en zo een ​​vernederende nederlaag toe te brengen aan de krachten van het Kwaad.

Bron: lifesitenews