Amazonoprichter Jeff Bezos en zijn partner Lauren Sánchez spreken met paus over klimaat en humor

Lauren Sánchez meldde de privéontmoeting op Instagram. De partner van de multimiljardair is vicevoorzitter van het Bezos Earth Fund.
19/08/2024 - 15:36
Amazonoprichter Jeff Bezos en zijn partner Lauren Sánchez ontmoetten paus Franciscus op 15 augustus
Amazonoprichter Jeff Bezos en zijn partner Lauren Sánchez ontmoetten paus Franciscus op 15 augustus © @laurenwsanchez via Instagram

'Het was een eer voor Jeff en mij om tijd door te brengen met Zijne Heiligheid @franciscus in zijn woning in het Vaticaan,' zo begon Lauren Sánchez haar bericht op Instagram. Ze vertelde diep ontroerd te zijn door 'zijn wijsheid, warmte en humor'. 

Hij herinnerde ons eraan om het leven niet te serieus te nemen, een simpele maar krachtige herinnering om lichtheid in ons hart te bewaren.

Lauren Sánchez

De derde rijkste man ter wereld en zijn partner spraken met de paus over klimaatverandering. Lauren Sánchez is vicevoorzitter van het Bezos Earth Fund, een fonds van 10 miljard dollar dat in 2020 door Bezos werd opgericht om een antwoord te bieden op de klimaatverandering. 

Sánchez gaf nog aan dankbaar te zijn 'voor deze ongelooflijke zegen en de zachte wijsheid die hij met ons deelde' en zei te resoneren met het geloof van de paus. 

Zijn geloof dat we schoonheid en betekenis kunnen vinden in alles wat we doen, resoneerde diep met mij.

Lauren Sánchez

Bronnen: i.media (Frans) - @laurenwsanchez op Instagram (Engels)