Christelijke musical 'A week Away' op Netflix

Bailee Madison en Kevin Quinn vertolken de hoofdrol in 'A week away', een romantische musical met heel wat christelijke liederen, straks op Netflix.
01/03/2021 - 11:01

Vanaf 26 maart is A week away, met Nederlandstalige ondertiteling, te zien op Netflix.  De romantische, christelijk geïnspireerde musical vertelt het verhaal van de beproefde tiener Will Hawkins, die na zijn arrestatie een belangrijke keuze moet maken: naar een gevangenis of naar een christelijk zomerkamp. Hawkins, vertolkt door Kevin Quinn(Adventures in Babysitting), wil de gevangenis vermijden en kiest dan maar voor het in zijn ogen weinig aantrekkelijke alternatief van het zomerkamp. Daar leert hij een meisje dat regelmatig het kamp bezoekt (Bailee Madison, bekend van The Good Witch) kennen. Will opent zijn hart, ontdekt de liefde en krijgt ook eindelijk het gevoel dat hij echt erbij kan horen.

De film, opgenomen op locatie in Nashville, is gebaseerd op een idee van Alan Powel. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van enkele bekende christelijke songs, aangevuld met nog heel wat nieuwe muziek van Adam Watts, de muziekproducent van de film. Roman White, die eerder al muziekvideo’s heeft gemaakt voor onder meer Justin Bieber en Taylor Swift, tekende voor de regie. Paul Becker en Melena Rounis bedachten de choreografie.

Bron: Netflix/The Decider