Christoff zal zingen voor de paus bij zijn vertrek in Melsbroek. 'Een droom gaat in vervulling'

De zanger treedt privé op samen met het kinderkoor Scaletta op de militaire luchthaven van Melsbroek, zo vertelde hij in 'De zevende Dag' (VRT1).
23/09/2024 - 11:24

De Vlaamse zanger Christoff liet in interviews al enkele keren vallen dat het een ongelooflijke eer zou zijn om voor de paus op te treden als die naar ons land komt.

Het Laatste Nieuws bracht als eerste naar buiten dat die droom in vervulling zou gaan. In 'De zevende dag' vertelde Christoff zondag dat hij met Scaletta mag optreden op de luchthaven van Melsbroek, vlak voordat de paus er weer vertrekt op zondag 29 september.

Wat Christoff zal zingen, wilde hij nog niet verklappen. Wel gaf hij prijs dat het een lied is met 'hoop' als thema. Nu kunnen we daarover weer beginnen te speculeren. Misschien Hoop doet leven van Will Tura? Hij toerde immers nog dit voorjaar met zijn cd Christoff zingt Tura.

Meer nieuws

Juan Antonio López met brandend veld op de achtergrond.

Op 14 september werd López neergeschoten bij de kerk. Zijn engagement bracht hem in conflict met belangen van bedrijven en politici.

Paus Franciscus geeft zijn zegen na de algemene audiëntie van woensdag 7 augustus 2024

Het Vaticaan laat weten dat alle afspraken van de paus afgezegd zijn. De reis naar ons land zou voorlopig niet in het gedrang komen.

Migranten in de Middellandse Zee wachten op het Spaanse reddingsschip Open Arms

Orbit vzw gaat dieper in op de boodschap van de paus voor de 110de Werelddag voor Migranten en Vluchtelingen, op zondag 29 september.

De Vlaamse charmezanger Christoff had in 2014 een hit met 'Onzevader'.

De zanger treedt privé op samen met het kinderkoor Scaletta op de militaire luchthaven van Melsbroek, zo vertelde hij in 'De zevende Dag' (VRT1).

Stuntvrouw Brenda Lorena Garcia (midden) op de set van Fast X

Je ziet haar wel, maar herkent haar niet in talloze kaskrakers uit Hollywood. Als stuntvrouw valt ze in voor kindacteurs, 'omdat ik klein ben'.

Verrijzenis [fragment], Isenheimer altaar 1512-16 door Matthias Grünewald

In 2025 vieren oosterse en westerse christenen Pasen uitzonderlijk op dezelfde dag: 20 april. Een belangrijk teken, vindt paus Franciscus.