Glossy over Jezus en de vrouwen

Onder impuls van het succes van het Franse glossy 'Jezus' van vorig jaar, wordt voortaan trimestrieel een glossy over Jezus gepubliceerd.
18/11/2018 - 13:53
Het nieuwe glossy over Jezus en de vrouwen
Het nieuwe glossy over Jezus en de vrouwen © Jesus

Sinds 5 november ligt het nieuwe glossy magazine Jezusen de vrouwen in de Franse krantenwinkels en boekhandels. Hetzelfde redactieteam bracht een jaar geleden ook al eens een glossy over Jezus op de markt, om de Jezusfiguur en zijn betekenis voor de samenleving vanuit een moderne invalshoek en met de getuigenissen van verschillende bekende Fransen aan een ruimer publiek bekend te maken Daarvan werden toen 60.000 exemplaren verkocht.

Volgens hoofdredactrice Arielle Dombasle inspireerde dat succes tot een vervolg. Dit keer over Jezus en de vrouwen. Wij hebben ook beslist om het magazine voortaan trimestrieel te publiceren. Lezers maken in ons nieuwe glossy over vrouwen vanuit de invalshoek van de moderne cultuur kennis met Hildegard van Bingen, Theresia van Lisieux of Maria Magdalena. Ook verschillende bekende mannen en vrouwen, onder meer Dennis Mukwege, getuigen over de rol van Jezus in hun leven.

Bron: La Croix