Intams Review wordt Huwelijk, Gezin en Spiritualiteit

De nieuwe naam moet de inhoud en de doelstellingen van het tijdschrift beter weergeven.
29/09/2017 - 13:39

Het meertalige tijdschrift van Intams (The International Academy for Marital Spirituality) verschijnt voortaan onder de titel: Marriage, Families & Spirituality (Huwelijk, gezin en spiritualiteit). Aan de naamsverandering ging een lange periode van bezinning en voorbereiding vooraf.

In het editoriaal schrijft Thomas Knieps-Port le Roi dat de nieuwe naam de inhoud beter moet weergeven en het publiek van academici, mensen uit het beroepsleven en iedereen die belangstelling heeft voor huwelijk en gezin sterker moet aanspreken. Maar de hoge academische normen, de verscheidenheid aan onderwerpen, evenals de uitvoerige sectie met boekbesprekingen blijven onveranderd.

Intams is een internationale non-profitorganisatie met thuisbasis in Leuven en Sint-Genesius-Rode. Naast de organisatie van seminaries, conferenties en lezingen, legt zij zich ook toe op het verstrekken van advies, onder mleer aan bisschoppen, diensten gezinspastoraal e.a. en de uitbouw van netwerken op het gebied van huwelijk en gezin.

Lees meer over het tijdschrift.