Nederlandse CEO bij Mercy Ships Internationaal

De Nederlander Gert van de Weerdhof brengt zijn internationale managementservaring mee naar het hoofdkwartier van Mercy Ships in de VS.
29/06/2021 - 16:05
Gert van de Weerdhof
Gert van de Weerdhof © Mercy Ships International

Het internationale bestuur van Mercy Ships heeft Gert van de Weerdhof, bestuurslid bij Mercy Ships Holland, benoemd tot interim-CEO van de internationale medische hulporganisatie. Hij volgt Tom Stogner op, die op 25 juni 2021 zijn functie heeft neergelegd als CEO. Gert van de Weerdhof werd geboren in het Nederlandse Veenendaal. Hij heeft jarenlange managementervaring in verschillende bedrijfstakken en ondernemingen wereldwijd. Zes jaar geleden werd hij bestuurslid van Mercy Ships Holland.

Van de Weerdhof verhuist naar het Mercy Ships International Support Center in de VS. Daar zal hij zich vooral toeleggen op de coördinatie van de medische hulpverlening van de organisatie in Afrika. Volgens Jan van den Bosch, de bestuursvoorzitter van Mercy Ships Holland, betekenen zijn internationale kennis en ervaring een belangrijke verrijking voor Mercy Ships Internationaal en kan hij zo bijdragen tot de groei van Mercy Ships.

Bron: Mercy Ships