Neos organiseert Senioren FEST in Lotto Arena

Op zondag 4 september 2022 organiseert Neos vzw in de Lotto Arena een groots muziekfestival om haar 40ste verjaardag (wat later) te vieren.
08/08/2022 - 11:55

Neos, het netwerk van ondernemende senioren, bestaat 40 + 2 jaar en viert dit met een festival waar beleving, verbinding, herkenning, samenhorigheid, enthousiasme en levenskunst centraal staan. Senioren FEST brengt iets meer dan 5.000 bezoekers samen in de Lotto Arena om er samen te genieten van een totaalbeleving met muziek en de nodige randanimatie. 

Raymond & co 

Op het programma? Talrijke verbindende activiteiten én de nodige muzikale gasten die met hun muziek nostalgie en verbondenheid brengen. Raymond van het Groenewoud, Guga Baúl en de Grungblavers zullen elk op hun eigen manier het dak van de Lotto Arena blazen.
Lees meer over het festival en bestel tickets online.

Lid worden?

Neos is een bruisende vereniging van meer dan 33.000 ondernemende senioren, verspreid over 220 zelfstandige lokale clubs in Vlaanderen met als doel: dynamische mensen met levenservaring in een veilige en warme omgeving met elkaar in verbinding brengen. Cultureel of culinair genieten, bijleren tijdens voordrachten en bedrijfsbezoeken, grenzen verleggen tijdens onvergetelijke uitstappen en reizen ... Belangstellenden vinden via de Neos-site probleemloos de contactgegevens van de dichtstbijzijnde Neos-club in hun buurt.