Nieuwe directeur bij KVLV

Monique Dobbeleer is sinds begin deze maand als opvolgster van Chris Vanhoof de nieuwe directeur bij KVLV, Vrouwen met vaart.
10/01/2017 - 15:05
Voorzitter Nic Van Gool en directeur Monique De Dobbeleer van KVLV, Vrouwen met vaart
Voorzitter Nic Van Gool en directeur Monique De Dobbeleer van KVLV, Vrouwen met vaart © KVLV

Monique De Dobbeleer is sinds donderdag de nieuwe directeur van KVLV, Vrouwen met vaart. Zij volgt Chris Vanhoof op. Voor Monique is KVLV geen onbekende omdat ze al actief was als voorzitster van een plaatselijke KVLV-groep. Zij bouwde ook heel wat kennis en ervaring op in het verenigingswerk.

De Dobbeleer startte binnen de beweging als vrijgestelde van KLJ. Nadien was ze actief binnen de NGO sector en werkte ze voor Broederlijk Delen en Welzijnszorg. Later ondersteunde ze de uitbouw van Welzijnsschakels en was ze eindverantwoordelijke voor het project Een school zonder uitsluiting. Vanuit die laatste opdracht werkte ze in opdracht van het Katholiek Onderwijs Vlaanderen.

Monique De Dobbeleer was eveneens stafmedewerker bij ACW waar ze zorgde voor de verdere uitbouw van het landelijke vormingswerk en de politieke dialoogmomenten. De laatste 6 jaar was zij directeur in De Vlaspit, een maatwerkbedrijf in Scherpenheuvel met meer dan 120 medewerkers.

Vanuit een uitgesproken engagement en maatschappelijke bewogenheid is Monique een trekkende kracht in andere verenigingen en organisaties. Met Nik Van Gool, voorzitter van KVLV, wil zij bouwen aan een mooie toekomst voor KVLV, Vrouwen met vaart.

Bron: KVLV