Prins Harry mediteert twee keer per dag

De Britse prins Harry liet zich tijdens een ontmoeting met een boeddhistische monnik ontvallen dat hij een passie heeft voor meditatie.
15/01/2019 - 13:08

De Britse prins Harry (34) heeft tijdens een bezoek in Merseyside aan de boeddhistische monnik Kelsang Sonam bekend dat hij dagelijks mediteert. Van de monnik kreeg hij een exemplaar van diens boek 8 stappen naar geluk cadeau.

Prins Harry wordt sterk gestimuleerd door zijn echtgenote en voormalige actrice Meghan Markle, die volgens de krant Daily Mail gepassioneerd is door yoga en minstens twee keer per dag mediteert. Prins Harry bezocht maandag een supermarkt die goedkoper voedsel verstrekt aan arme en noodlijdende mensen. Daarbij nam hij ook uitvoerig de tijd om met kansarmen in gesprek te gaan en te luisteren naar hun ervaringen.

Volgens de traditie komt prins Harry bij een eventuele troonsopvolging als Supreme Governor of the Church of England aan het hoofd van de anglicaanse Kerk. Mee om die reden ook liet Meghan Markle, die protestants werd opgevoed en als kind naar een katholieke school ging, zich voor hun huwelijk dopen.   

Bron: Daily Mail