UCSIA-symposium 'Kerk vormen in een seculiere tijd’ - ONLINE!

Update: het UCSIA-symposium ‘Kerk vormen in een seculiere tijd’ op 15 februari 2022 verloopt via livestream en beperkt tot namiddag: 14 tot 17.15 uur.
21/01/2022 - 17:07

Update – Symposium UCSIA ‘Kerk vormen in een seculiere tijd’ verloopt via livestream

Op 15 februari 2022 organiseert UCSIA in samenwerking met het Interdiocesaan Pastoraal Beraad (IPB), het Academisch Centrum voor Praktische Theologie (ACPT) en de Interdiocesane Commissie voor Catechese (ICC) het symposium Kerk vormen in een seculiere tijd, in opvolging van de studiedag Parochie en ambt (2020). Door de huidige coronasituatie en de daarbij horende maatregelen werd beslist dat het symposium uitsluitend online zal verlopen, via livestream. Dit geldt ook voor de boekvoorstelling van de publicatie De Kerk in Vlaanderen.

Keynotesprekers zijn dr. Stijn Latré (UCSIA) en dr. Stefan Paas (Vrije Universiteit Amsterdam & Theologische Universiteit Kampen).

Het symposium vindt plaats in de namiddag, van 14 tot 17.15 uur. Het afhaalmoment voor het boek De Kerk in Vlaanderen vervalt.

Wie zich al inschreef, zal hierover persoonlijk gecontacteerd worden. De bestelde exemplaren van het boek De Kerk in Vlaanderen (30 euro, incl. verzendkosten) worden thuisbezorgd.