Vijf jaar Radio Maria

Radio Maria België vierde zondag met kardinaal Jozef De Kesel en internationaal directeur Vittorio Riccardi zijn 5de verjaardag.
16/12/2016 - 15:59

Afgelopen weekend werd in Egenhoven, nabij Leuven, de vijfde verjaardag gevierd van Radio Maria België. Naast Vittorio Riccardi, de directeur van het internationale netwerk van Radio Maria, kwam ook kardinaal Jozef De Kesel voor het  verjaardagfeestje naar de studio afgezakt.

Kardinaal De Kesel herinnerde in zijn homilie tijdens de eucharistieviering in de kapel dat geloven vandaag lang niet meer vanzelfsprekend is. Daarom is de inzet van Radio Maria net als de verkondiging in de tijd van Jezus vandaag belangrijk. Kardinaal De Kesel is ervan overtuigd dat de verkondiging in die tijd niet veel gemakkelijker was.

Net als toen is het vandaag belangrijk om Jezus in overtuiging en overtuigd te volgen. Kardinaal Jozef de Kesel.

Kardinaal De Kesel loofde Radio Maria omdat het radiostation zo hard zijn best doet om Jezus tot bij de mensen te brengen. Programmadirecteur Karlo Tyberghein zei heel dankbaar te zijn omdat Radio Maria in die afgelopen vijf jaar vele harten heeft kunnen bereiken. Hij dankte voor de voortdurende steun en het gebed van kardinaal De Kesel. Radio Maria zal altijd ten dienste staan van de Kerk in België.

Bron: Katholiek Nieuwsblad