Beste christelijke muziekhit ooit

De Amerikaanse zangeres Lauren Daigle staat al meer dan een jaar op de eerste plaats van de Top 100 van christelijke muziekhits.
08/10/2019 - 11:00

Sinds afgelopen weekend staat de Amerikaanse zangeres Lauren Daigle voor de 62ste week op één op de christelijke hitlijst, zeg maar de Bilboard voor christelijke muziek. Daigle viel meer dan een jaar geleden met You Say, een lied van haar derde album geschreven door Daigle zelf, Paul Mabury en Jason Ingramon, de hitlijst van 100 beste christelijke songs binnen op de 33ste plaats. Een week later stond zij op één. Die koppositie heeft zij sindsdien niet meer losgelaten.

De Amerikaanse zangeres scoorde ook op deBillbaord Hot 100. Daar behaalde zij als beste resultaat de 29ste plaats. Daigle won dit jaar bovendien ook een Grammy (een belangrijke muziekonderscheiding) voor You Say én de prijs voor Best Contemporary Christian Music Song 2019.

Op 31 oktober 2019 komt Lauren Daigle, die in 2013 de tv-wedstrijd American Idol won, naar de Botanique in Brussel met haar concerttour Look up, Child.

Bron: Premier Christian Radio