Vacature: Chef-kok
Takenpakket:
• Je bent verantwoordelijk voor een restaurant (enkel middagmaal) en broodjeszaak (ontbijt en middag) en interne en externe catering.
• Je staat in voor het bereiden van zowel koude als warme maaltijden
• Je bent verantwoordelijk voor het keukenteam – aanwerving – planning – coaching.
• De activiteiten van het personeel controleren
• Je bent verantwoordelijk van de voorbereiding tot de na-service, inclusief alle taken die betrekking hebben op bestellingen en administratie.
• Je werkt volgens de bepalingen van het FAVV en volgt hierbij de HACCP richtlijnen.
Voorbereiding:
• Je bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten of presentaties
• Je communiceert met ondersteunende diensten o.a. reservering en planning vergaderzalen.
• Je bent, in overleg met jouw leidinggevende, verantwoordelijk voor de planning/menu en de samenstelling van de gerechten
Tijdens de dienst:
• Je bereidt en werkt gerechten af volgens bestelling
• Je begeleid het keukenpersoneel.
• Je respecteert hierbij een bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode en werkorganisatie
• Je let op het optimaal grondstoffenverbruik, presentatie, smaak en kwaliteit
Na de dienst:
• Je ruimt de keuken op en houdt de keuken netjes, schoon en veilig
• Je controleert en behandelt voedseloverschotten
• Je controleert de kwaliteit en versheid van producten
• Je controleert de voorraadniveaus en plaatst de nodige bestellingen, je controleert de kwaliteit en kwantiteit van leveringen, je beheert de voorraad, je handelt retourneringen af en stelt inventarissen op
• Je maakt werkinstrumenten en werkplaatsen schoon
• Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden
Administratie:
• Je bent verantwoordelijk voor de werkroosters van het keuken- en bedienend personeel, stelt roosters op en wijst taken toe aan het personeel; je bent ook verantwoordelijk voor de opleiding en begeleiding van het personeel
• Je helpt bij het opstellen van de jaarlijkse begroting; analyseert verschillen tussen de maandelijkse resultaten en het budget
• Je zorgt voor een optimale werking tijdens de bediening en voert controles uit op de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uiterlijk)
Jouw profiel
• Dankzij je charisma en ervaring ben je in staat om een team op lange termijn te leiden, te begeleiden en te motiveren.
• Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent vlot in het stellen van prioriteiten.
• Gediplomeerd kok met minstens 5 jaar ervaring
• Je bent flexibel ingesteld
• Ervaring in grootkeuken een pluspunt
• Zelfstandig en gedreven
• Teamplayer
Je spreekt Nederlands, Frans, kennis Engels is een pluspunt
Aanbod
• Voltijdse betrekking van onbepaalde duur (38u/week) maandag tot vrijdag
• Competitief loon, maaltijdcheques, extralegale voordelen
• Hospitalisatie verzekering
• Laptop en smartphone
• Inspraak in projecten en de oplossingen die je bouwt
Praktisch
- Gelieve uw CV en motivatiebrief te versturen naar gonzague.de.gruben@immo-guimard7.be
- Adres: Operational manager, Immo Guimard 7 – 02 507 05 00